on the other hand ..

Imorgon är det onsdag, och tänka sig! Vi har ledigt! På en onsdag liksom, mitt i veckan. Man borde ha ledigt varje onsdag egentligen, det skulle vara supérbt!

Dock förstår jag inte hur jag först planerat in att handla, tvätta, städa OCH plugga imorgon. Och jag ser fram emot det? Totally weird. Sen jag flyttade har jag drastiskt förvandlats till en liten lonely hemmafru som mår dåligt när det är för stökigt. Men jag antar att det är en bra sak!

Idag har jag mått riktigt skitdåligt. Har kommit fram till att jag blir "bakis" av att sova dåligt. Visst, ingen mår väl bra utav för lite sömn, men en natt? Tänkte dra till Pekås och handla förut. Tog hissen ner, ändrade mig, och tog hissen tillbaka upp. Ett tag misstänkte jag t.o.m. att jag blivit matförgiftad utav quorn bitarna jag åt till middag. Kommer inte helt ihåg hur länge de har legat i frysen .. (har en dålig frys, så kan ha saker där inne i max 2 veckor).

45 minuter senare drog jag mig till orrholmskiosken iallafall, och fy i helvete vilket väder det var! Gick som i min egna lilla värld och studsade runt. Gillar den klassiska musiken de spelar i garagehuset också, om man bara dramatiserar lite känns det som om man är med i en Disney film.

By the way! Fick så extremt mycket sommarkänslor av Katy Perrys nya! Fast de skulle ha skippat snoop dog tycker jag, what's up with him anyway? Och liksom "snoop dog", vad är det för namn :( Näe, tackar mig själv jag att jag aldrig varit speciellt into tung hiphop.

Jag, Mamma, Reneé, Emma, Leo och Ludde var och firade 17 Maj (man är ju norsk after all) i Kongsvinger! Det var riktigt mysigt, faktiskt. Vi gick upp till festningen, kikade runt och fikade. Sen tittade vi på russetåget, som inte var
det det brukar vara, but still. Traditioner är traditioner!


Stelt

Dagen började med att jag snoozade i en timme, bra när man ska med ett tåg! Hann iallafall duscha, göra mig iordning OCH packa på 1 ½ timme. Inte illa pinkat av sjukt dryga mig! Dock, smart som jag är glömde jag att det var röd dag idag, och att stadsbussarna går som på helgerna .. Där stod jag och väntade på en buss som aldrig kom.

När klockan var 11.14, och mitt tåg skulle gå 11.36, tog jag tag i min 10 kilos packning och halvsprang iväg. Vanligtvis brukar det ta 20 minuter för mig att gå, så ja, lite stressad var jag. Faktiskt så upptagen av att inte tappa väskorna, så jag inte märkte att för varje steg jag tog, sparkade jag i den högra fotknölen med den vänstra skon. Så jag fick lite halvt chock när jag såg att både fotknölen och skon var nerblodade när jag kom hem. För tåget hann jag faktiskt med! Hann t.o.m. ge lite småpengar åt någon zigenare.

Förövrigt så kan jag inte gå normlat eftersom jag är så sjukt stel i baklåren, kan inte hosta eftersom jag är stel i magen, + att jag nu måste gå lite smått kutryggig eftersom jag har cp ont i magen! Känner mig lite smått funktionshandikappad.

Var på lite släktkalas förut också! Inte varje dag. Mycket trevligt måste jag säga. Leo var jätte uppspelt och tjatade om att jag skulle ge honom min gameboy eller psp mestadels utav tiden, och lilla Ludde var söt som vanligt! Leo har faktiskt ganska rolig humor också. Han stod inne på toaletten, med olåst dörr och ljuset släkt, så min morbror trodde att det var ledigt och öppnade dörren. Han hann knappt titta in innan vi hörde ett gällt skrik, följt av "JAG ÄR PÅ TOOOOAAA!". hahah, sjukt kul atm.

Imorgon är det fredag=Legend of the Seeker=Bridget Regan *drool*.

Kahlan! Inte helt klar än, och rätt slarvig. Richard ska snart in brevid henne. De är faktiskt sötare, och har mycket mer kemi än Bella & Edward i Twilight. Enligt mig, såklart. Så sjukt fina tillsammans!

hatkärlek

Jag har börjat att riktigt hata min lägenhet. Bara längtar till jag ska få flytta härifrån och börja om lite på nytt. Spelar ingen roll vart. Det är så jävla litet, tråkigt och fult. Speciellt nu när jag möblerade om senast. Allt ligger bara huller om buller, och det känns inte som om jag har koll på något alls.

Saknar att bo hemma, släppa ha allt ansvar. Även om det bara handlar om småsaker, jag betalar ju liksom inte ens hyran själv, jag jobbar inte, jag får pengar till mat och annat och jag klarar mig jätte bra på det. Men det handlar inte om pengar. Det handlar om pyttesmå grejer, som att diska, städa, handla, ha ordning. Men också om större saker. Här är det ingen som har koll på mig, jag måste ta hand om mig själv, passa på mig själv. Även om jag har föräldrar som bor 2 timmar bort som jag i stort sett pratar med nästan varje dag, så blir det ändå en annan grej. Jag saknar tryggheten.

Jag vet inte. Jag kanske inte riktigt var redo? Även om jag är en ensamvarg och oftast njuter av att vara ensam.
Det är någon slags hatkärlek. När jag är hemma, vill jag bara hit. Och när jag är här, vill jag bara hem.
So, what to do?

valbooorg

jävlar vilken kväll
den blev typ, allt annat vad jag tänkt mig.
iallafall, underbar valborg! underbart folk!
tror jag ska ut och cykla en liten bit. men får se på det. ska äta makaroner först.
hejhejd

RSS 2.0